KERSTBAL

Een kerstbal met daarop de skyline van jouw dorp of plaats. Een geweldig cadeau om weg te geven of om zelf in je kerstboom te hangen. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw woonplaats.

Omdat iedereen zo enthousiast was en de verkoop boven verwachting goed ging waren we snel door de voorraad heen. Echter we zijn nu al druk bezig met de ontwerpen van de kerstballen voor dit jaar. 

 

www.SKYLINE-KERSTBALLEN.nl

Klik hier om naar de website van de skyline kerstballen te gaan.

Opdrachten

Wij kunnen ook in opdracht een kerstbal ontwerp maken zodat je een persoonlijke en unieke kerstbal aan je relaties, personeel of klanten kan cadeau kan geven. Het is ook een leuke idee om een kerstbal in het in een kerstpakket te doen.  Je kunt al een uniek ontworpen kerstbal van je onderneming bestellen vanaf 150 stuks. Neem snel contact op het is al bijna weer kerst!

Mocht je een suggestie hebben voor een beeldbepalend gebouwen in je woonplaats die zeker op de 2021 editie zou moet komen laat het ons dan weten dan gaan we kijken of dit te realiseren is.

Inmiddels bruisen we van de nieuwe plannen en komen er volgend jaar ook edities van andere plaatsen in de regio zoals Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort, Zeist en Hilversum, Naarden, Bussum, Blaricum en Laren.

Brouwerij de acht zaligheden

Vincent Spijker
Marcel Doorduijn

0625067525