KERSTBAL

Bunschoten-Spakenburg!  Het ontwerp van de kerstbal voor Bunschoten-Spakenburg is klaar. We hebben alles al klaar staan om in oktober de kerstballen te laten drukken. Nog even geduld en ook Bunschoten – Spakenburg heeft een eigen kerstbal met de skyline er op.

De korenmolen, het museum, het carillon, het oude gemeentehuis en de bekende Spakenburgse botter. Stuk voor stuk iconische en beeldbepalende gebouwen van Bunschoten-Spakenburg. Waarbij opgemerkt dat Bunschoten -Spakenburg vele historische gebouwen en monumenten heeft en we voor 2021 een keuze hebben gemaakt voor deze gebouwen. We zijn dan ook vast van plan om elk jaar een nieuwe selectie van beeldbepalende gebouwen te maken. Voor 2022 hebben we al een selectie gemaakt van de vele kerken die de gemeente rijk is.  

Hieronder staan de gebouwen en de daarvan gemaakte illustratie. Zoals u kunt zien is er soms een klein beetje artistieke vrijheid gebruikt om er een mooi geheel van de maken. 🙂

Alle rechten voorbehouden. Geen van deze illustraties mogen worden gereproduceerd, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door printouts, kopieën, of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BDAZ.

 

VERKOOP

Begin november maken wij bekend waar de kerstballen van Bunschoten-Spakenburg te verkrijgen zijn. Mocht je interesse hebben om de kerstballen te gaan verkopen in uw winkel neem dan contact met ons op.

Als je een eigen kerstbal ontworpen willen hebben dan kan dat natuurlijk ook. De minimum bestelling voor een eigen ontwerp is 150 stuks. Neemt u gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

Mocht u een suggestie hebben voor een beeldbepalend gebouw in Bunschoten-Spakenburg welke zeker op de 2022 editie zou moet komen laat het ons dan weten dan gaan we kijken of dit te realiseren is.

Inmiddels bruisen we van de nieuwe plannen en komen er dit jaar ook kerstballen met een skyline van andere plaatsen zoals Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Hilversum, Zeist, Naarden, Bussum, Blaricum, Soest en Laren.

Brouwerij de acht zaligheden

Vincent Spijker
Paul van Dam
Marcel Doorduijn

0625067525