KERSTBAL

Dit is de Soester kerstbal editie 2021. 

De Windhond, de Witte Burcht, de heilige Familiekerk in Soest-Zuid en de Watertoren in de wijk Soestdijk.

Stuk voor stuk iconische en beeldbepalende gebouwen van Soest. Waarbij opgemerkt dat Soest nog best veel beeldbepalende gebouwen en monumenten heeft. Voor 2021 een keuze hebben gemaakt voor deze gebouwen. We zijn dan ook vast van plan om elk jaar een nieuwe selectie van beeldbepalende gebouwen te maken. 

Hieronder staan de gebruikte gebouwen en de daarvan gemaakte illustratie. Zoals u kunt zien is er soms een klein beetje artistieke vrijheid gebruikt om er een mooi geheel van de maken. 🙂

 

Alle rechten voorbehouden. Geen van deze illustraties mogen worden gereproduceerd, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door printouts, kopieën, of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BDAZ.

 

Omdat iedereen zo enthousiast is en de verkoop boven verwachting goed is gegaan zijn we helemaal dor de voorraad heen. Echter we zijn nu al druk bezig met volgend jaar waarbij we met meerdere kleuren komen en mogelijk zelfs met nieuwe beeldbepalende gebouwen. Vanzelfsprekend blijft dit ontwerp in de collectie.

 

VERKOOP

SLIJTERIJEN

Slijterij-Wijnhandel Brouwer, Plein van Zuid 32 Soest

Slijterij Stefan Rademaker, Laanstraat 44 Soest

 

ONLINE

De kerstbal kan volgend jaar november natuurlijk ook hier in de webshop besteld worden.

Mocht u een suggestie hebben voor een beeldbepalend gebouw in Soest wat zeker op de 2022 editie zou moet komen laat het ons dan weten dan gaan we kijken of dit te realiseren is.

Inmiddels bruisen we van de nieuwe plannen en komen er dit jaar ook edities van andere plaatsen in de regio zoals Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Amersfoort, Zeist en Hilversum, Naarden, Bussum, Blaricum en Laren.

Brouwerij de acht zaligheden

Vincent Spijker
Paul van Dam
Marcel Doorduijn

0625067525