KERSTBAL

Utrecht!  Het ontwerp voor de kerstbal van Utrecht is klaar om in oktober te laten drukken. Nog even geduld en ook Utrecht heeft zijn eigen kerstbal met de skyline er op.

De St. Augustinuskerk, de inktpot, de Dom, de hamburgerbrug, de watertoren en het Spoorwegmuseum. Stuk voor stuk iconische en beeldbepalende gebouwen van Utrecht. Waarbij opgemerkt dat Utrecht vele historische gebouwen en monumenten heeft. We zijn dan ook vast van plan om elk jaar een nieuwe selectie van historische gebouwen te maken. 

Hieronder staan de gebouwen en de daarvan gemaakte illustratie. Zoals u kunt zien is er soms een klein beetje artistieke vrijheid gebruikt om er een mooi geheel van de maken. 🙂

Alle rechten voorbehouden. Geen van deze illustraties mogen worden gereproduceerd, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door printouts, kopieën, of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BDAZ.

 

VERKOOP

Begin november maken wij bekend waar de Utrechtse kerstballen te verkrijgen zijn. Mocht je interesse hebben om de kerstballen te gaan verkopen neem dan contact met ons op.

Als je een eigen kerstbal ontworpen willen hebben dan kan dat natuurlijk ook. De minimum bestelling is 150 stuks. Neem gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

Mocht u een suggestie hebben voor een beeldbepalend gebouw in Utrecht welke zeker op de 2022 editie zou moet komen laat het ons dan weten dan gaan we kijken of dit te realiseren is.

Inmiddels bruisen we van de nieuwe plannen en komen er volgend jaar ook kerstballen met een skyline van andere plaatsen zoals Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Hilversum, Zeist , Naarden, Bussum, Blaricum en Laren.

Brouwerij de acht zaligheden

Vincent Spijker
Paul van Dam
Marcel Doorduijn

0625067525