KERSTBAL

Dit is het ontwerp van de kerstbal voor Zeist. We hebben alles al klaar staan om in oktober de kerstballen te laten drukken. Binnenkort heeft ook Zeist heeft zijn eigen kerstbal met de skyline er op.

Landgoed Zandbergen, het Raadhuis van Zeist, de Watertoren en de oude kerk van Zeist. Stuk voor stuk iconische en beeldbepalende gebouwen van Zeist. Zeist heeft vele historische gebouwen en monumenten. We zijn dan ook van plan om elk jaar een nieuwe selectie van mooie monumenten en gebouwen te maken.  

Hieronder staan de gebouwen en de daarvan gemaakte illustratie. Zoals u kunt zien is er soms een klein beetje artistieke vrijheid gebruikt om er een mooi geheel van de maken. 🙂

 

 

Alle rechten voorbehouden. Geen van deze illustraties mogen worden gereproduceerd, verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door printouts, kopieën, of op welke andere manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van BDAZ.

 

VERKOOP

Begin november maken wij bekend waar de Zeister kerstballen te verkrijgen zijn. Mocht je interesse hebben om de kerstballen te gaan verkopen in je winkel neem dan contact met ons op.

Als je een eigen kerstbal ontworpen willen hebben dan kan dat natuurlijk ook. De minimum bestelling voor een eigen ontwerp is 150 stuks. Neemt u gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. 

 

Mocht u een suggestie hebben voor een beeldbepalend gebouw in Zeist welke zeker op de 2022 editie zou moet komen laat het ons dan weten dan gaan we kijken of dit te realiseren is.

Inmiddels bruisen we van de nieuwe plannen en komen er dit jaar ook kerstballen met een skyline van andere plaatsen zoals Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Hilversum, Zeist, Naarden, Bussum, Blaricum, Soest en Laren.

Brouwerij de acht zaligheden

Vincent Spijker
Paul van Dam
Marcel Doorduijn

0625067525